Srpska Market Mreža

Srpska Market Mreža nastala je kao zajednički projekat ProFectum-a i amwmg-a

O osnivačima

ProFectum

Organizacija Profectum posluje po najvišim poslovnim standardima koji čine fundamentalno poštovanje neprolaznih vrednosti i inovativnost kao imperativ održivog opstanka. Dugo smo u istraživanju, koji su to glavni modeli ponašanja koji dovode do izvanrednih prodajnih i uopšteno gledano, generalnih poslovnih performansi?
Rezultat je nedvosmislen: organizacije koje poštuju tradicju i osmišljeno implementiraju inovacije, po pravilu pripadaju grupi ušpešnih.

Mi razumemo da je ključni proces promena ponašanja!
Nastavljamo da analiziramo i dalje, kako bismo pomogli što stručnije i u što više poslovnih sfera našim klijentima. Jer menjanjem ponašanja, i učenjem od najboljih u poslu možete promeniti vaše rezultate i dostići nove nivoe uspeha.
Mi razumemo da različite okolnosti zahtevaju različite oblike ponašanja. Zato prilagođavamo naša rešenja i pristup svakom klijentu ponaosob da bismo na najbolji način zadovoljili njegove ciljeve i potrebe.

Advanced Marketing Web Media Group

Šta je AMWMG ?

Akronim od,  Advanced Marketing Web Media Group ili napredni marketing na internetu. Kao što i prevod nije bukvalan i doslovan tako nije i naše potpuno i isključivo delovanje na internetu, a na šta bi naziv upućivao. Naime, umesto seminara i obuka, bili bi samo webinari, a meni se nikako ne odriče ovih prvih. No jedno je zasigurno tačno. Naše delovanje i pružanje usluga prvenstveno je aktivnost koja je vezana za Internet u najširem smislu te reči.

Kako smo osnovani?

Ova poslovno – privatna interesna grupa, koja se sada zove AMWMG, počela je da se stvara 2002. Slobodno mogu da kažem da za nas važi narodna poslovica „Sličan se sličnom raduje“ ili što bi stari Latini rekli „Similis simili gaudet“. Delimo iste ili bar slične životne principe i nemamo ih mnogo. Nekako sada, već posle 25 godina u tzv. „realnom sektoru“,  znam da tamo gde je mnogo principa, nijedan se ne poštuje.

Koji su naši poslovni principi?

Prvi. Da uslugu koju vam pružamo u potpunosti razumete.

Drugi. Da vam je usluga potrebna.

Treći. Da možete sebi da je priuštite.

Osnivač ProFectuma i AMWMG

Milorad M.Milivojević

Ostavite odgovor

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.