Nactive bellezza

Studio za negu lepote

Nactive bellezza con Nataša Marković

Tim stručnjaka na čelu sa gđom Natašom Marković već dugi niz godina radi na očuvanju zdravlja svojih klijenata kao i na prirodan način negovanju tela i lica.

Naš studio se bavi klijentom na holistički način, uzimajući u obzir stanje u kome je klijent prvi put došao kod nas, njegove navike, profesija kojom se bavi, mogućnost klijenta da poboljša zdravlje a samim tim da izgleda i lepše i negovanije.

Pored velikog broja masaža, najčešće su ayurvedska i holistička masaža celog tela i parcijalne terapeutske masaže, rade se i tretmani tela u funkciji smanjenja telesne težine ili preoblikovanje i eliminacija neestetizama na telu, kod žena najčešće celulit i opuštenost kože i potkožnog veziva,lokalizovane masne naslage naročito kod dama posle 40te godine života.

Tretmani tela ne podrazumevaju samo preoblikovanje već i redovno održavanje u smislu nege kože tela kao i što dugotrajnijeg mladalačkog izgleda.

Tretmani lica se rade isključivo sa prirodnim preparatima koji u sebi ne sadrže parabene, parafine, parfeme, ogranskog su porekla i utiču ne samo na lepotu naših klijenata nego i na njihovo bolje raspoloženje i veće zadovoljstvo.

Da bi se upotpunila slika našeg rada napomenućemo da organizujemo i grupe vežbača yoge koje se održavaju u malom broju, grupa do 5 ljudi, pored vežbanja izvođenja asana na kraju svakog časa radi se zoga nidra, meditacija,koja omogućava potpuno opuštanje i duhovno sazrevanje.

Vežbe disanja se rade kako sa zdravim klijentima koji hoće da obezbede sebi kvalitetan život, tako i sa rekovalescentima, asmatičarima, kod klijenata koji imaju problema sa varenjem, nesanicom,strahovima ili prevelikom količinom besa, uznemirenosti i frustacija.

Za decu pored pregleda pedijatra u slučaju sa problemima motornih funkcija, varenja ili preterane uznemirenosti deteta, imamo i grupe dece koja rade yoga vežbe kroz igru,i nešto stariju grupu koji već mogu da rede junior yogu.

Za decu sa deformitetima kičme i lošim držanjem posebno su organizovani časovi yoge i to za probleme, kifoze, lordoze, skolioze, lošeg držanja i ravnih stopala.

Veliko iskustvo koje kao tim posedujemo i visok stepen obrazovanja iz oblasti tehnika masaža i terapija omogućio nam je da otvorimo edukativni centar za učenje ayrvedskih masaža, holistička masaža, refleksomasaža stopala, deblokada zglobova, masaža vezivnog tkiva i mnoge druge tehnike kako u osnovnom tečaju takođe i master klas koji se organizuje ili kod nas ili u Italiji.

U edukaciju spadaju i tečajevi kozmetike, tretmana lica, depilacije, kao i upotreba preparata kroz kratke obuke za pojedine linije preparata i njihova pravilna kombinacija.

Veliku pažnju poklanjamo preparatima, zato smo se odlučili za uvoz i distribuciju preparata kompanije World of Beauty, koja u svojoj laboratoriji proizvodi preparate od supstanci prirodnog, organskog porekla a na temeljima ayurvedske medicine, prilagođeno našem podneblju. Pored preparata ova kompanija nam daje i podršku u edukacijama kako našeg tima tako i svih zainteresovanih kolega, bez obzira da li rade u salonima, ordinacijama, spa i wellnes centrima, banjama itd.

Uđite u svet prirodnih preparata i obogatite vaše profesionalno znanje!

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Шајкашка 21
Београд Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi
Pon-Petak: 10-20h Subota: 10-16h