Alupress revija

Specijalizovana revija za aluminijumske i PVC sisteme

O nama

Naš zadatak je da vašu ključnu poruku prenesemo tamo gde treba

AL & PVC, revija specijalizovana za aluminijumske i  PVC sisteme,  ima najdužu tradiciju na prostorima bivše Jugoslavije kad je u pitanju predstavljanje radionica, firmi , kompanija i njihovih proizvoda  iz ove građevinske delatnosti.
Družeći se sa revijom AL & PVC, već  15 godina, naši čitaoci su uvek bili blagovremeno obavešteni o svim važnim događajima iz branše. Zato ne vidimo razlog da tako bude i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujući  našim stručnim konsultantima  AL & PVC  vam pruža proverene informacije o svim važnim novitetima, tehničkim karakteristikama i detaljima vezanim za upotrebu aluminijumske i PVC  stolarije u savremenom građevinarstvu.

Ponosno ističemo činjenicu da smo jedini časopis sa ovih prostora koji je postao redovni medijski partner instituta ift iz Rozenhajma na čijim smo godišnjim događajima stalni učesnici.

Uspešnu i dugogodišnju saradnju imamo sa većinom prestižnih sajamskih manifestacija poput BAU u Minhenu, Fensterbau/frontale u Nirnbergu, TUYAP u Istanbulu, INFACOMA u Solunu, BATIMAT u Parizu i SEEBBE u Beograduna kojima se revija  AL & PVC distribuira i predstavlja u društvu najboljih evropskih i svetskih časopisa iz građevinarstva.

Zahvaljujući našoj velikoj bazi podataka i kontakata sa domaćim i inostranim firmama i kompanijama iz građevinske delatnosti, predstavljanje vaših radionica, firmi, kompanija, kao i proizvoda i usluga koje nudite, sigurno će imati najbolji mogući efekat, jer, pored distribucije revije AL & PVC na kioscima širom regiona imamo veliki broj pretplatnika na čije adrese stiže svaki broj naše revije.

Na našem portal www. alupress.rs  vam možemo pomoći da vašu poslovnu priču ispričate na nov i orginalan način jer smo obučeni da identifikujemo važna komunikaciona pitanja, utvrdimo kako je kompanija pozicionirana, predložimo strategiju i taktike kojima se najefikasnije mogu targetirati različite ciljne grupe.

Spremni smo i zainteresovani za sve oblike saradnje sa Vašom firmom, u obostranom interesu.
U mogućnosti smo da vam ponudimo neke od oblika saradnje kao što su reportaže o Vašoj firmi ili delatnosti kojom se bavite ili u vidu klasičnog oglasa.

Nudimo Vam i besplatan baner na našem web portalu www.alupress.rs i web sajtu www.aluminijum-pvc.com, ukoliko počnemo sa saradnjom.

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Неде Спасојевић 7
Београд Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi