MicroLink

CD Changer Emulator

MicroLink Changer Emulator

MicroLink je uredjaj koji postojecem fabrickom radio uredjaju u automobilu dodaje mogucnost povezivanja USB memorija, microSD kartica, mobilnih telefona i raznih mp3 plejera.
Karakterise ga jednostavna ugradnja, koja se svodi na prikljucivanje konektora microlink uredjaja u postojeci konektor na fabrickom radio uredjaju.
Sam uredjaj poseduje tri prikljucka:

  • USB prikljucak mozete koristi za priljkucivanje usb memorija, usb diskova, mobilnih telefona. Ovaj prikljucak je moguce koristiti i kao usb punjac
  • microSD prikljucak je predvidjen za koriscenje microSD kartica kapaciteta do 32Gb.
  • AUX prikljucak je univerzalan prikljucak koji prihvata svaki analongi stereo audio signal. Mozete ga koristiti da biste povezali mobilni telefon ili neki mp3 plejer.Opciono uredjaj poseduje i bluetooth modul koji sluzi za bezicno povezivanje mobilnih telefona. Prikljucivanjem telefona preko bluetooth veze dobijate mogucnost slusanja muzike sa telefona kao i prihvatanja poziva.
    Svim prikljucenim uredjajima, osim onih koji su prikljuceni na AUX ulaz, upravljate putem komandi na volanu ili komandama na fabrickom radio uredjaju.
    Zvuk koji pruza je na nivou CD kvaliteta.
    Pogledajte spisak proizvoda za određene tipove automobila

 

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Генерала Штефаника 25
Београд 11041 Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi