HTP Plaža

Hotel "Aquastar Danube" Kladovo

Hotel „Aquastar Danube“ nudi vam sasvim novo iskustvo – jednistvenu lepotu prirode pomešanu sa uzbudljivim avanturama koje sa sobom nosi Dunav.

Nova destinacija – različite mogućnosti, Aquastar Danube sa svoje 54 sobe – sve sa panoramskim pogledom na Dunav ili predivnu gradsku plažu – ulepšaće vaš odmor ili poslovni dogadaj, a sa izborom nekog od naših apartmana, osetićete pravi smisao reči DELUXE.

Lociran neposredno uz Dunav, restoran „lmperator“, pružiće vam poseban doživljaj. Služi se nacionalna i internacionalna kuhinja, sa posebnim osvrtom na specijalitete od sveže ribe. Ugodaj će vam upotpuniti izuzetno kvalitetna vina iz okoline Kladova.

Odmah pored šetališta nalazi se „Pleasure Point“ bar. Uz veliki izbor koktela naših koktel majstora, mozete uživati u izuzetnom pogledu na Dunav i prelepu gradsku plažu.

Uživanje u hotelu „Aquastar Danube“ се vam upotpuniti i dva bazena – sa slanom i sa slatkom vodom. Ваг na bazenu i nase uslužno оsоblје ćе se pobrinuti za vrhunsku zabavu i sjajan provod.

Poseban kvalitet predstavlja uređena gradska plaža. Za sve one kojima nije dovoljno odmaranje i uživanje na plaži i koji žele aktivan odmor, mogu da probaju odbojku na pesku, vožnju skutera, jedrenje, skijanje na vodi, surfing …

Wellness & Spa centar prostire se na 800m2 i podrazumeva: saune, jacuzzi za 8 osoba, aromaterapiju, masažere, fitness centar opremljen najmodernijim spravama i još mnogo toga. Takođe, gostima su na raspolaganju i usluga masaže i frizerskog salona.

Želite da vam organizujemo kongres, seminar, konferenciju, gala večeru? Naše tehnički izuzetno opremljene konferencijske sale, sa sistemom za simultano prevodenje, LCD monitorom, projektorom, surround audio sistemom, wireless internetom ispuniće sve vaše zahteve, a naše ljubazno osoblje učiniće dogažaj savršenim.

KRSTARENJE DUNAVOM KROZ ISTORIJU! Ukrcajte se i osetite deo svetske istorije i kulture! Na krstarenju od Beograda do Kladova upoznaćete i lepotu dva ušća, Tamiša i Morave, spoznaćete legende sačuvane u kamenu srednjovekovnih tvrđava duž obale, divićete se snazi gorostasne vode koja se provukla kroz neprobojni kamen stvarajuci Đerdapsku klisuru.

 

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dunavski Kej 1
Кладово 19320 Борски округ RS
Detaljno na uvećanoj mapi