C-UP | Centar za unapređenje prodaje

C-UP | Centar za unapređenje prodaje

Dobrodošli u C-UP Centar za Unapređenje Prodaje
Mišljenje da je za prodaju dovoljna intuicija i veština prodavca, zamenilo je stanovište da je prodaja postala nauka. Dobro, možda ne baš nauka, ali je sigurno da intuicija i veština više nisu dovoljne. Prodaji se u složenom i dinamičnom poslovnom okruženju mora pristupiti na način koji spaja tradicionalne vrednosti dobrih poslovnih običaja i vremena u kome delujemo. Današnje poslovno okruženje zahteva ne puko praćenje „mode“, koga svakako ima, već realni zahtevi koje prvenstveno nameće moderna tehnologija koja nas okružuje.
Kada se doda informisanost i sve veće očekivanje kupca jasno je da današnji prodavac mora da ovlada interdisciplinarnim pristupom prema znanju i veštinama nužnim da bi se pratili i ispunili zahtevi kupca. Koncepti i principi iz ekonomije, komunikacije, marketinga, sociologije, psihologije i svakako računarska pismenost, znanja su i veštine bez kojih današnji prodavac teško da može da računa na uspešnu prodaju. Što se više suočavate sa većim i složenim prodajama eksponencijalno se povećava potreba za savremenim prodajnim modelima i vašom obučenošću.

Zapamtite, ono što vredi u maloprodaji tešto da možete uspešno da primenite u velikim i složenim prodajama…
O svemu pomenutom i mnogo toga drugom saznajte više u C-UP Centru za Unapređenje Prodaje, koji posluje u okviru organizacije Profectum.

Srdačno,

Dipl.Ing. Milorad M.Milivojević
direktor C-UP i vodeći predavač

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Генерала Штефаника 25
Београд 11041 Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi