Finansijsko ekonomski biro d.o.o.

Finansijsko-knjigovodstveno poslovanje i konsalting

Finansijsko Ekonomski Biro  (FEB)

Privredno društvo osnovano 2004. godine  u Beogradu u cilju profesionalnog pružanja usluga iz oblasti administrativno – ekonomsko – finansijsko – pravnog segmenta poslovanja, da bi na ekonomičan način omogućio malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, kao i pomoć u započinjanju sopstvenog biznisa.

Dugogodišnjim poslovanjem i iskustvom uspevamo da odgovorimo svim zahtevima tržišta i do sada smo izveli na put brojne subjekte različitih usmerenja (srednja i mala preduzeća, preduzetnike, udruženja, strana predstavništva i nevladine organizacije).

Vizija FEB-a je savremeni sistem poslovanja, koji se prilagođava svim uslovima, a glavna odlika i prepoznatljivost se ogleda u korektnosti, ažurnosti i profesionalnosti, kako prema korisnicima, tako i prema državnim organima sa kojima sarađuje.

Stvaramo mesto na kojem će potrebe klijenata za informacijama i uslugama biti zadovoljene na najbolji i najefikasniji način.

Naša osnovna misija jeste da Vam omogućimo da Vaš posao bude efektivan, odnosno da radite najbolje poslove i da budete ekonomični, odnosno da obavljate poslove na najkvalitetniji mogući način, uz najniže troškove. Stvaranje vrednosti za naše klijente, predstavlja osnovnu viziju našeg poslovanja.

Računovodstvene, knjigovodstvene usluge, Savetovanje iz područja osnivanja preduzeća i radnji, Savetovanje iz ostalih područja poslovanja Agencije, Izrada i elektronska predaja poreske prijave godišnjeg poreza na dohodak građana – Obrazac PPDG-2R, Usluge osnivanja, statusnih promena, likvidacije i prestanka preduzeća i radnji, Usluge namenjene freelancerima – Saveti i obračuni po ugovorima…

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Прешевска 13
Београд Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi
Pon - Pet 10h -17h