Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „SRBIJATRANSPORT“ Beograd

Transport

Reprezentativno Poslovno udrućenje drumskog saobraćaja Srbijatransport je osnovano 1951. godine. Srbijatransport sa svojim članicama usaglašava standarde kvaliteta transportne usluge i strategije saobraćajnog sistema Republike Srbije. Strateški je i referentni partner resornog Ministarstva za poslove transporta, Agencije za bezbednost saobraćaja, naučnih institucija i privrednih udruženja.

Zastupa i predstavlja svoje članice u međunarodnim i regionalnim asocijacijama, nacionalnim reprezentativnim udruženjima transportne privrede, Naled-u, Privrednoj komori Srbije, Udruženju poslodavaca, reprezentativnim sindikatima, u medijima itd.

Za svoje članice i korisnike saobraćajne usluge obezbeđuje besplatan pravni i stručni servis, a svakodnevno daje informacije i činjenice neophodne za uspešno poslovanje.

Vodi kontinuiranu borbu protiv crne i sive ekonomije, korupcije i nelojalne konkurencije kreiranjem predloga zakonskih rešenja, i primeni zakona u saradnji sa inspekcijskim organima i nadležnim institucijama.

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima vodeće uloge u stvaranju uređenog tržišnog ambijenta i unapređenju poslovanja u sektoru drumskog transporta Srbije.

U okviru svog ogranka, Konsultativno edukativnog centra za saobraćaj,  održava kurseve, edukacije, seminara, savetovanja, naučnih i stručnih foruma, izrađuje projekte i studije, sprovodi sudska veštačenje i konsultantske usluge u oblasti drimskog transporta, kao i obuku menadžera i profesionalnih vozača za sticanje CPC sertifikata.

Za prevoznike, članove udruženja obezbeđuje povoljne uslove rada i kvalitetne ponude dobavljača i usluga.

Ocenite i napišite utisak

Ili se prijavite sa Facebook nalogom

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Поенкареова 16
Београд Град Београд RS
Detaljno na uvećanoj mapi
Radni dan 08:00 - 15:00